Incihaku

CARPINUS TSCHONOSKII STEM EXTRACT

hiuksia hoitava aine, antioksidantti, supistava aine, pehmentävä aine

Carpinus Tschonoskii Stem Extract is the extract of the stems of Carpinus tschonoskii, Betulaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016