Incihaku

CARPINUS LAXIFLORA STEM EXTRACT

antimikrobinen aine, antioksidantti, supistava aine, pehmentävä aine

Carpinus Laxiflora Stem Extract is the extract of the stems of Carpinus laxiflora, Betulaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016