Incihaku

CARNOSIC ACID

antioksidantti

4a(2H)-Phenantrenecarboxilic Acid, 1,3,4,9,10,10a-Hexahydro-5,6-Dihydroxy- 1,1- Dimethyl-7-(1-Methylethyl)-, (4aR,10aS)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016