Incihaku

CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL

ihoa hoitava aine, denaturoiva aine

Carapa Guaianensis Seed Oil is the fixed oil expressed from the seeds of Carapa guaianensis, Meliaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016