Incihaku

CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES

puhdistava aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides is the product obtained by the glycosylation of a blend of caprylyl and capryl alcohols with the monosaccharides derived from hydrolyzed wheat bran and hydrolyzed wheat straw.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016