Incihaku

CAPRYLOYL PEA AMINO ACIDS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine

Product obtained by the condensation of octanoyl chloride and pea amino acids.

Tuote, joka saadaan oktanoyylikloridin ja herneaminohappojen kondensaatiosta.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016