Incihaku

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Decanoic acid, ester with 1,2,3-propanetriol octanoate; Glycerides, mixed decanoyl and octanoyl.

Dekanoyyli- ja oktanoyylisekatriglyseridit .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016