Incihaku

CANDELILLA CERA

kalvonmuodostaja, pehmentävä aine

Candelilla Cera is the extract of the wax obtained from the candelilla, Euphorbia cerifera, Euphorbiaceae.

Candelilla Cera on Euphorbia cerifera, Euphorbiaceae -kasvista saatava kandelillavaha.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Kandelillavaha, eng. Candelilla Wax.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016