Incihaku

CAMELLIA SINENSIS LEAF OIL

ihoa hoitava aine, antioksidantti

Camellia Sinensis Leaf Oil is the oil derived from the leaves of the Tea plant, Camellia sinensis, Theaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016