Incihaku

C23-43 ACID PENTAERYTHRITOL TETRAESTER

ihoa hoitava aine, kalvonmuodostaja, sideaine, pehmentävä aine, viskositeetinsäätäjä

C23-43 Acid Pentaerythritol Tetraester is the tetraester of pentaerythritol and C23-43 acid.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016