Incihaku

C22-24 PARETH-33

puhdistava aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Alcohols, C22-24, ethoxylated (33 mol EO average molar ratio).

Alkoholit, C22-C24, etoksyloidut (keskimääräinen moolisuhde 33 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016