Incihaku

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

ihoa hoitava aine, viskositeetinsäätäjä

Butyrospermum Parkii Butter is the fat obtained from the fruit of the Shea Tree, Butyrospernum parkii, Sapotaceae.

Butyrospermum Parkii Butter on voipuun, Butyrospernum parkii, Sapotaceaem, hedelmästä saatava rasva.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Karitevoi, sheavoi. Eng. Shea Butter, Karite Butter.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016