Incihaku

BUTYL ACRYLATE/STYRENE COPOLYMER

kalvonmuodostaja

2-Propenoic acid, butyl ester, polymer with ethenylbenzene.

2-propeenihappo, butyyliesteri, polymeeri etenyylibentseenin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016