Incihaku

BULNESIA SARMIENTOI WOOD OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine

Bulnesia Sarmientoi Wood Oil is the volatile oil obtained from the wood of Bulnesia sarmientoi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016