Incihaku

BUBULUM OIL

pehmentävä aine, liuotin

Bubulum Oil is the fixed oil obtained from the feet of cattle.

Bubulum Oil on nautakarjan sorkista saatava rasvaöljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Sorkkaöljy, eng. Neatsfoot Oil.

Eläinperäinen ainesosa. Ei sovi vegaaneille.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016