Incihaku

BRASSICA OLERACEA ACEPHALA SEED OIL

ihoa suojaava aine

Brassica Oleracea Acephala Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Brassica oleracea L. var. acephala, Brassicaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016