Incihaku

BOSWELLIA CARTERII GUM OIL

hajuste

Boswellia Carterii Gum Oil is an essential oil obtained from the dried, ground gum of the olibanum, Boswellia carterii, Burseraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016