Incihaku

BORNELONE

uv-säteilyä absorboiva aine

3-Penten-2-one, 5-(3,3-dimethylbicyclo[2.2.1]hept-2-ylidene)-.

Borneloni. 3-penten-2-oni, 5-(3,3-dimetyylibisyklo[2.2.1]hept-2-ylideeni)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016