Incihaku

BIS-STEARYL IPDI/PEG-795 COPOLYMER

kalvonmuodostaja, viskositeetinsäätäjä

Bis-Stearyl IPDI/PEG-795 Copolymer is a copolymer of isophorone diisocyanate and PEG-795 end-blocked with stearyl alcohol; 3-Isocyanatomethyl-3,5,5-trimethylcyclohexyl isocyanate, polymer with ethylene oxide homopolymer (795 mol EO), dioctadecyl ether.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016