Incihaku

BIS-C16-18 ALKYL GLYCERYL UNDECYL DIMETHICONE

kalvonmuodostaja, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Silicones and siloxanes, dimethyl, 11-(2,3-dihydroxypropoxy)undecyl methyl, C-16-18-alkyldimethylsilyl terminated.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016