Incihaku

BETA-CARYOPHYLLENE

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Bicyclo[7.2.0.]undec-4-ene, 4,11,11-trimethyl-8-methylene-, (1R,4E,9S)-; Caryophyllene; [1R,(1R*,4E,9S*)]-4,11,11-Trimethyl-8-methylene-bicyclo[7.2.0]undec-4-ene; 2-Methylene-6,10,10-trimethylbicyclo[7.2.0]undec-5-ene .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016