Incihaku

BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL

uv-säteilyä absorboiva aine

Phenol, 2-(2H-Benzotriazol-2-yl)-6-Dodecyl-4-Methyl-, Branched and Linear.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016