Incihaku

BEHENYL METHACRYLATE/ETHYLAMINE OXIDE METHACRYLATE COPOLYMER

kalvonmuodostaja, vaahdonestoaine, hiuksia kiinnittävä aine

Docosyl 2-methyl-2-propenoate, polymer with dimethylaminoethyl 2-methyl-2-propenoate N-oxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016