Incihaku

TRICHOSANTHES KIRILOWII SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, humektantti

Trichosanthes Kirilowii Seed Extract is the extract of the seeds of Trichosanthes kirilowii, Cucurbitaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016