Incihaku

AVOCADO OIL PEG-11 ESTERS

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Oils, avocado, ethoxylated, 11 mol EO (average molar ratio).

Öljyt, avokado, etoksyloidut, 11 mol EO (keskimääräinen moolisuhde).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016