Incihaku

TERMINALIA FERDINANDIANA SEED OIL

ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, humektantti

Terminalia Ferdinandiana Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Terminalia ferdinandiana, Combretaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016