Incihaku

SODIUM MANNITYLPHYTATE

antioksidantti, kelatoiva aine, säilöntäaine

Sodium Mannitylphytate is the sodium salt of the product obtained by the condensation of Mannitol and Phytic Acid. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016