Incihaku

SODIUM HYALURONATE FERULATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, kosmetiikan väriaine, pehmentävä aine

Sodium Hyaluronate Ferulate is the ester formed between Ferulic Acid and Sodium Hyaluronate,.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016