Incihaku

SODIUM COCOYL (ARGININE/ASPARTIC ACID/GLUTAMIC ACID/ISOLEUCINE/LEUCINE/LYSINE/PHENYLALANINE/PROLINE/SERINE/THREONINE/VALINE)

puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Sodium Cocoyl (Arginine/Aspartic Acid/Glutamic Acid/Isoleucine/Leucine/Lysine/Phenylalanine/Proline/Serine/Threonine/Valine) is the sodium salt of the product obtained by the reaction of cocoyl chloride with a mixture of arginine, aspartic acid, glutamic acid, isoleucine, leucine, lysine, phenylalanine, proline, serine, threonine and valine. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016