Incihaku

SODIUM CARBOXYMETHYL BETAGLUCAN

sideaine, viskositeetinsäätäjä

beta-d-Glucose homopolymer, carboxymethyl ether, sodium salts.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016