Incihaku

SHEA BUTTER POLYGLYCERYL-4 ESTERS

hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine

Shea Butter Polyglyceryl-4 Esters is the product obtained by the transesterification of Butyrospermum Parkii (Shea) Butter and Polyglycerin-4..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016