Incihaku

SAPINDUS MUKOROSSI FRUIT/PERICARP EXTRACT

puhdistava aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Sapindus Mukorossi Fruit/Pericarp Extract is the extract of the fruit and pericarp of Sapidnus mukorossi, Sapindaceae. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016