Incihaku

SALVIA TRILOBA LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine, hilsettä vähentävä aine, antimikrobinen aine, plakin muodostumista estävä aine, makuaine

Salvia Triloba Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of Salvia triloba, Lamiaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016