Incihaku

RUBIA YUNNANENSIS EXTRACT

ihoa hoitava aine, antioksidantti, pehmentävä aine

Rubia Yunnanensis Extract is the extract of the whole plant, Rubia yunnanensis, Rubiaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016