Incihaku

ROSMARINUS OFFICINALIS PHYTOPLACENTA EXTRACT

ihoa suojaava aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, humektantti

Rosmarinus Officinalis Phytoplacenta Extract is the extract of the phytoplacenta of Rosmarinus officinalis, Lamiaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016