Incihaku

ASTRAGALUS MEMBRANACEUS ROOT POWDER

ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine, hankaava aine

Astragalus Membranaceus Root Powder is the powder obtained from the dried, ground roots of Astragalus membranaceus, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016