Incihaku

ROOT/ATRACTYLOIDES JAPONICA RHIZOME/PORIA COCOS/SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, humektantti

(Codonopsis Tangshen/Dioscorea Japonica) Root/Atractyloides Japonica Rhizome/Poria Cocos/(Dolichos Lablab/Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen/Euryale Ferox/Nelumbo Nucifera) Seed Extract is the extract of the roots of Codonopsis tangshen and Dioscorea japonica ; the rhizomes of Atractyloides japonica ; the whole plant, Poria cocos ; and the seeds of Dolichos lablab, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen, Euryale Ferox and Nelumbo nucifera..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016