Incihaku

PRUNUS MUME SEED POWDER

hankaava aine, absorboiva aine, antimikrobinen aine

Prunus Mume Seed Powder is the powder obtained from the dried, ground seeds of Prunus mume, Rosaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016