Incihaku

POUTERIA SAPOTA SEED BUTTER

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Pouteria Sapota Seed Butter is the fat obtained from the seeds of Pouteria sapota, Sapotaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016