Incihaku

PORPHYRA TENERA SPOROPHYTE EXTRACT

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Porphyra Tenera Sporophyte Extract is the extract of the sporophyte of the alga, Porphyra tenera. The accepted scientific name for Porphyra tenera is Pyropia tenera, Bangiaceae. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016