Incihaku

PONCIRUS TRIFOLIATA FRUIT/LEAF/STEM/SUCROSE FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti, humektantti

Poncirus Trifoliata Fruit/(Ulmus Macrocarpa/Oenthera Odorata/Artemisia Princeps/Castor/Pinus Rigida/Pueraria Lobata) Leaf/Stem/Sucrose Ferment Filtrate is a filtrate of he product obtained by the spontaneous fermentation of sucrose; the fruit of Poncirus trifoliata ; the leaves and stems of Artemisia princeps , Oenthera odorata , Pinus rigida , Pueraria lobata , Ricinus communis (castor), and Ulmus macrocarpa..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016