Incihaku

POLYGLYCERYL-5 DICAPRYLATE

ihoa hoitava aine, puhdistava aine, pehmentävä aine, pinta-aktiivinen aine

Polyglyceryl-5 Dicaprylate is the diester of Caprylic Acid with a glycerin polymer containing 5 glycerin units..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016