Incihaku

POLYGLYCERYL-35 LAURYL ETHER

emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Polyglyceryl-35 Lauryl Ether is the ether of Lauryl Alcohol and a glycerin polymer containing an average of 35 glycerin units..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016