Incihaku

POLYGLYCERYL-10 HEPTACAPRYLATE

pehmentävä aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Polyglyceryl-10 Heptacaprylate is the heptaester of Polyglycerin-10 and Caprylic Acid .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016