Incihaku

ASPERGILLUS/LACTOBACILLUS/SACCHAROMYCES/RICE BRAN FERMENT EXTRACT FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti

Aspergillus/Lactobacillus/Saccharomyces/Rice Bran Ferment Extract Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of an extract of rice bran ferment by the microorganisms, Aspergillus, Lactobacillus and Saccharomyces.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016