Incihaku

PINUS PINASTER BARK POWDER

ihoa hoitava aine, hankaava aine

Pinaster Bark Powder is the powder obtained from the dried, ground bark of Pinus pinaster, Pinaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016