Incihaku

PINUS HALEPENSIS SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Pinus Halepensis Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Pinus halepensis, Pinaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016