Incihaku

PHYTOSTERYL GLUCOSIDE/GLUCOSYLCERAMIDE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Phytosteryl Glucoside/Glucosylceramide is a complex containing Phytosteryl Glucoside and Glucosyl Ceramide isolated from the peel and pulp of Prunus persica.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016