Incihaku

PHYLLOSTACHYS EDULIS STEM POWDER

hankaava aine, antimikrobinen aine, deodoroiva aine

Phyllostachys Edulis Stem Powder is the powder obtained from the dried, ground stems of Phyllostachys edulis, Poaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016