Incihaku

PHELLINUS LINTEUS/INONOTUS OBLIQUUS EXTRACT FERMENT WATER

ihoa hoitava aine, antioksidantti, humektantti

Phellinus Linteus/Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract Ferment Water is an aqueous solution of the steam distillates obtained from the product obtained by the fermentation of Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract by the fungus, Phellinus linteus. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016